Autobodies, the beautiful women of corvettes at Carlisle. Přidejte sociálním outsiderům ze své kapsy. Je to milodar nebo hloupost?

Harmonikář a pejsek na ulici Lisabonu

Harmonikář a pejsek na ulici Lisabonu

Šrotovné neboli darovat auto pro slabé a málo úspěšné, hoši a děvy co pracujete od rána do večera a jste třeba single, protože nemáte ani čas žít ve dvou.
Nebo manažerské rodiny s dětmi a hypotékou na nový dům přidejte sociálním outsiderům ze své kapsy. Je to milodar nebo hloupost. Zabijí se stejně s alkoholem za volantem až pojedou z hospody s novým autem na které si půjčili od jiných úspěšných. Není to proti výběru a zásadám trhu?

Nerozumím ekonomice a plechům, ale sociálně patologická blbost to je určitě. Ale co si vezmete na těch deprivacích podvědomí, které uklidňují nepokoje ve sféře lidové hry, když už fotbal a pivo nestačí a nové hlasy při volbách se hodí. Kupředu levá........
Svalnaté americké girls, to nejsou jemné české krásné sexy dívky, někdy jejich představení působí až nechutně hrozivě. Řekl bych, že za to mohou ty fit centra, posilovny a plastická chirurgie. Autíčka to je naše...radost.
Autobodies, the beautiful women of corvettes at Carlisle

Chlapi, chcete vidět pořádné plavky kde se šetřilo na kusu látky a oblečení? Dlouho to video tu nevydrží, nevím jestli se to sluší a patří, takhle řáádit mezi automobily.

Oblíbené příspěvky co máte rádi

Archiv blogu