Elektrický vozík

Kompaktní elektrický vozík B600
Automobil chcete? Někdy stačí málo a jste na vozíku, pokud přežijete. Jezdíte jako ďábel? Možná jste už jednou nohou v pekle, pokud jste někoho usmrtil. To je neštěstí, viďte? A ono nechodí po horách, ale po lidech!


Funkce a design – elektrický vozík B 600

Na pracovišti, ve volné přírodě nebo doma – s inovativním vozíkem B600 jste flexibilní. Kompaktní vozík pro použití doma i venku zvyšuje Váš akční rádius.
Elektro-Rollstuhl B600 von Otto Bock.

Přehled vlastností

* Kompaktní vozík pro použití doma i venku
* Individuálně nastavitelný
* Teleskopicky výsuvný přední rám
* Sjednocuje funkci a design
* Dobrá manévrovací schopnost
* Silné motory
* Základ pro elektrické ovládání funkcí sedačky a speciální řízení

Na pracovišti, ve volné přírodě nebo doma – s inovativním vozíkem B600 jste kdykoliv nezávislí a flexibilní. S tímto šikovným elektrickým vozíkem můžete bez problému vyřídit každodenní záležitosti v bytě nebo v kanceláři, jste ale výborně vybaveni i na delší jízdy venku. Navíc jsme při vývoji kladli velký důraz na atraktivní design.
Dobrá manévrovací schopnost a rychlost
B600 nejen elegantně vypadá, ale poskytuje Vám také nejrůznější možnosti, jak vozík přizpůsobit Vašim individuálním požadavkům. Můžete kupříkladu přední rám teleskopicky vysunout, takže se Vaše váha optimálně rozloží na všechna čtyři kola. Tímto způsobem můžete i v úzkých prostorách dobře a rychle manévrovat, aniž byste museli mít strach z převrhnutí. Na druhé straně mohou i zvlášť vysocí lidé vozík přizpůsobit přesně na svou velikost.

Šířka, výška a úhel sedáku se nastaví přesně na Vaše tělo. Pokud chcete během dne změnit Vaši pozici sedu, dá se několika hmaty změnit úhel zádové opěrky a výška područek. Navíc můžete volit mezi různým elektrickým ovládáním sedadla. Váš rehabilitační pracovník Vás bude přesně informovat o těchto možnostech a četných zvláštních příslušenstvích jako např. pomocné zařízení pro zdolávání hran nebo sedadlo se zdvihem.
Velký dosah
Můžete také volit z celé řady volitelného řízení. Speciální joystick reaguje například na nejjemnější pohyby Vašich prstů. Před každou jízdou se tlakem prstu individuálně nastaví na Váš dotek. Pomocí řízení foukáním nebo sáním se dá tento vozík také řídit ústy.

Přes všechny volitelné doplňky zůstává B600 kompaktní, dá se snadno naložit do auta a ulehčuje Vaše aktivity jako výlety nebo cesty. Protože je standardně vybaven osvětlením, můžete se s ním ihned i pohybovat venku. Dosah kolem 35 km Vám umožňuje podnikat i delší cesty. Přitom můžete bez problémů překonávat také překážky jako obrubníky chodníku až do výšky deseti centimetrů. S vozíkem B600 v základním provedení máte rychlost do 6 km/h, na přání je k dostání také verze 10 km/h.

Zdroj: www.ottobock.com

Oblíbené příspěvky co máte rádi

Archiv blogu